Kilpailun säännöt ja ehdot

Päivitetty 27.4.2024

Kilpailut toteutetaan kentistä riippuen joko yhteislähtönä tai aikalähtöinä. Kilpailijoiden lähtöajat ilmoitetaan KUJT:n www-sivuilla viimeistään 3 päivää ennen kilpailua. Kisoihin ilmoittaudutaan KUJT:n sivujen kautta. Kisamaksu maksetaan kentän caddiemasterille, jolta saadaan kilpailun tuloskortti sekä kisainfo.

Kaudella 2024 KUJT:lla pelataan yhteensä 5 osakilpailua. Osallistumisoikeus on juniorilla, joka on syntynyt vuonna 2008 tai myöhemmin.

KUJT:lla pelataan kaudella 2024 seuraavissa sarjoissa:

hcp 20-36, tytöt
hcp 37-54, tytöt

hcp 20-36, pojat
hcp 37-54, pojat


Osakilpailujen tulokset julkaistaan KUJT:n www-sivuilla kilpailun päätyttyä. Järjestävä seura päättää oman osakilpailunsa pelimuodon. Jokaiseen osakilpailuun otetaan mukaan enintään 36 pelaajaa, tai seuran/kentän rajoitusten mukaan. Pelaajien määrää/seura ei ole erikseen rajoitettu. Periaate on että kaikki halukkaat pääsevät mukaan pelaamaan.
(Jos kilpailu jostain syystä olisi täynnä, suositellaan että pelaajamäärä seuraa kohden olisi 7.)

Julkaisuoikeus
Osallistumalla Keski-uudenmaan JunnuTourin järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin, hyväksyt sen, että nimesi näkyy kilpailun/tapahtuman osallistujalistalla, lähtölistalla ja tulosluettelossa. Lisäksi hyväksyt sen, että saatat esiintyä kilpailuissa tai tapahtumissa otetuissa valokuvissa, joita julkaistaan tällä tai muilla aiheeseen liittyvillä verkkosivustoilla.