Kilpailun säännöt ja ehdot

Kilpailut toteutetaan kentistä riippuen joko yhteislähtönä tai aikalähtöinä. Kilpailijoiden lähtöajat ilmoitetaan KUJT:n www-sivuilla viimeistään 3 päivää ennen kilpailua. Kisoihin ilmoittaudutaan KUJT:n sivujen kautta. Kisamaksut hoidetaan kentän caddiemasterille, jolta saadaan kilpailun tuloskortti sekä kisainfo.

Kaudella 2020 KUJT:lla pelataan yhteensä 6 osakilpailua. Osallistumisoikeus on juniorilla, joka on syntynyt vuonna 2004 tai myöhemmin.

KUJT:lla pelataan kaudella 2020 seuraavissa sarjoissa:

hcp 20-36, tytöt
hcp 20-36, pojat
hcp 37-54, tytöt
hcp 37-54, pojat

Lisäksi pelataan em. sarjoissa osakilpailujen tulosten pohjalta laskettava kokonaiskilpailu, joiden voittajat palkitaan kauden viimeisessä osakilpailussa.

Osakilpailujen tulokset julkaistaan KUJT:n www-sivuilla kilpailun päätyttyä. Järjestävä seura päättää oman osakilpailunsa pelimuodon. Jokaiseen osakilpailuun otetaan mukaan enintään 44 pelaajaa; Pelaajien määrää/seura ei ole erikseen rajoitettu. Periaate on että kaikki halukkaat pääsevät mukaan pelaamaan. Jos kilpailu jostain syystä olisi täynnä, suositellaan että pelaaja määrä seuraa kohden olisi 7.

Julkaisuoikeus
Osallistumalla Keski-uudenmaan JunnuTourin järjestämiin kilpailuihin ja tapahtumiin, hyväksyt sen, että nimesi näkyy kilpailun/tapahtuman osallistujalistalla, lähtölistalla ja tulosluettelossa. Lisäksi hyväksyt sen, että saatat esiintyä kilpailuissa tai tapahtumissa otetuissa valokuvissa, joita julkaistaan tällä tai muilla aiheeseen liittyvillä verkkosivustoilla.